skip to Main Content
hr_0AL3591

For udstillere

Vi ønsker at gøre det let for udstillerne at forberede og gennemføre deltagelsen på messerne gennem en seriøs og grundig planlægning af hver eneste messe.

Vi rådgiver om standens størrelse og beliggenhed, men udstilleren træffer det endelig valg.

Målgruppe

De typiske gæster på Sund Livsstil messerne er kvinder mellem 25-65 år.

Andelen af mænd har dog været stigende gennem de sidste par år.

Messen besøges også af mange, der arbejder med sundhed, velvære og behandling.

Planlægning er nøglen til en succesrig messe

Inden udstillingen
Efter indgåelse af en udførlig kontrakt med hver enkelt udstiller, modtager alle udstillere løbende nyhedsbreve med relevante informationer og påmindelser om deadlines. En til to måneder inden messen udsender vi en ”Messehåndbog” med praktiske informationer og tilbud om leje af udstyr til standen.

Rabatbilletter
Alle udstillere får stillet et stort antal rabatbilletter til rådighed. Rabatbilletter er gratis for udstillere. Det er hensigten at disse rabatbilletter udleveres til udstillerens kunder, leverandører og andre sundheds-interesserede personer, så de kommer billigt ind på Sund Livsstil messen.

Bestil stand i god tid
Vi ønsker at præsentere messens gæster for en flot, harmonisk og smuk messe og udlejer derfor stande opbygget i moderne og funktionelt stand materiale.

Pris på stand
Standlejen per m2 ligger fast hvad enten man booker først eller sidst, og uanset om man leje en stor eller lille stand. Fordelen ved at booke stand i god tid inden en messe er, at man har stor indflydelse på standens placering.

I Århus er standene adskilt af almindelige messevægge.

Herunder fotos af stande.

 

Kontakt

Mikkelsen & Myrtoft Messer ApS
Maglebjergvej 4
2800 Lyngby
Tlf.: +45 39 76 66 60
e-mail: mail@sund-livsstil.dk

Persondatapolitik

Back To Top