skip to Main Content
hr_0AL3591

For udstillere

Vi ønsker at gøre det let for udstillerne at forberede og gennemføre deltagelsen på messerne gennem en seriøs og grundig planlægning af hver eneste messe.

Vi rådgiver om standens størrelse og beliggenhed, men udstilleren træffer det endelig valg.

Målgruppe

De typiske gæster på Sund Livsstil messerne er kvinder mellem 25-65 år.

Andelen af mænd har dog været stigende gennem de sidste par år.

Messen besøges også af mange, der arbejder med sundhed, velvære og behandling.

Planlægning er nøglen til en succesrig messe

Inden udstillingen
Efter indgåelse af en udførlig kontrakt med hver enkelt udstiller, modtager alle udstillere løbende nyhedsbreve med relevante informationer og påmindelser om deadlines. En til to måneder inden messen udsender vi en ”Messehåndbog” med praktiske informationer og tilbud om leje af udstyr til standen.

Rabatbilletter
Alle udstillere får stillet et stort antal rabatbilletter til rådighed. Rabatbilletter er gratis for udstillere. Det er hensigten at disse rabatbilletter udleveres til udstillerens kunder, leverandører og andre sundheds-interesserede personer, så de kommer billigt ind på Sund Livsstil messen.

Bestil stand i god tid
Vi ønsker at præsentere messens gæster for en flot, harmonisk og smuk messe og udlejer derfor stande opbygget i moderne og funktionelt stand materiale.

Pris på stand
Standlejen per m2 ligger fast hvad enten man booker først eller sidst, og uanset om man leje en stor eller lille stand. Fordelen ved at booke stand i god tid inden en messe er, at man har stor indflydelse på standens placering.

I Øksnehallen er standene adskilt af bannergardiner, der hænger ned fra et skinne system, hvorfra det også er muligt at nedhænge wirer, logobanner m.m. 

Herunder video af skinne-system.

 

I Århus er standene adskilt af almindelige messevægge.

Herunder fotos af stande.

Marianne Danielsen, Bidro

“Vi har været med på Sund Livsstil messe i over 20 år. Det er en rigtig god messe, fordi de forbrugere som kommer er meget interesseret i sundhed og livsstil. Som firma har vi mulighed for at vise vores logo og produkter frem og få en god snak direkte med nye og gamle kunder, hvor det ellers er butikkernes opgave. Det er en rigtig god ting for os.

Vi er meget tilfredse med arrangørerne, fordi de følger med tiden omkring markedsføringen og nye tiltag, både i magasinerne og de sociale medier. Det er den eneste messe, vi er med i år efter år, og det er fordi den bliver besøgt af mange mennesker, og vores gamle kunder besøger os år efter år.”

Marianne Danielsen Bidro ApS
www.bidro.dk

Hanne Bay

Sund Livsstil messen foregår i en af Københavns mest unikke steder, Øksnehallen. Her er der en lys og luftig atmosfære, som en sprudlende markeds plads . Alt ønskeligt der under støtter din sunde livsstil kan købes her. De mange stande tilbyder hvert år noget nyt og spændende.

Det er et tag selv bord af forskellige tilbud og informationer til at nyde her og nu eller til at tage med hjem. Fornyende og forunderlige gratis foredrag er der hver time. Alt er beskrevet i en professionelle folder. Maden, der kan købes og nydes på messen, er grøn og frisk.

Peter Mikkelsen og hans hold er som de gode værter; modtager alle med et smil og stor imødekommenhed. Kunder og udstiller bliver professionelt og kyndigt guidet igennem messen. Alt i alt en grøn messe hvor kunder og udstiller kommer år efter år.”

Ansigtsløftningsterapeut Hanne Bay
www.hannebay.dk

 

Kontakt

Mikkelsen & Myrtoft Messer ApS
Maglebjergvej 4
2800 Lyngby
Tlf.: +45 39 76 66 60
e-mail: mail@sund-livsstil.dk

Persondatapolitik

Back To Top