Skip to content
Sund_Livsstil_2015_-_Peter_Mikkelsen__Indslag__-_YouTube

Landets største sundhedsmesse

Peter Mikkelsen arrangerer i dag landets største sundhedsmesse, som har været afholdt 25 gange i Forum København. I efteråret 2011 flyttede messen til Øksnehallen, og i 2020 er messen tilbage i Forum.

En tilsvarende men mindre messe afholdes i Århus hvert andet forår i Scandinavian Congress Center Århus.

Antallet af udstillere er siden starten øget fra ca. 100 til 180, og standende optager i dag næsten 2000 m2 i København og næsten 1000 m2 i Århus. Messen i København besøges af 10-13.000 gæster og i Århus er besøgstallet ca. 8.000.

3 hurtige til Peter!

Hvor stammer din interesse for sundhed fra?

Jeg er vokset op med sundhed. Min far havde en frugt og grønt virksomhed, da jeg var barn, og der var altid masser af frugt i hjemmet og i madpakken.

Senere blev importen af frugt og grønt skiftet ud med salg af helsekostprodukter og naturlige hudplejemidler. I nogle år arbejde jeg sammen med min far i Dansk Helsekost Center, inden han gik på pension.

Her fik jeg en grundlæggende forståelse af, at vi er nødt til at tænke over, hvad vi spiser, og hvad vi udsætter os selv for.

Hvor sundt lever du selv –
er du helse-freak?

Jeg er ikke fanatisk, men lever sundt seks dage om ugen, og sørger for at drikke rødvin (økologisk) næsten hver dag. Jeg elsker mørk chokolade, som jo næsten er så sundt, at det skal på recept.

Lidt i sjov siger jeg, at man kan spise alt det man vil mellem jul og nytår, men skal tænke sig om mellem nytår og jul. For at holde kroppen i gang spiller jeg tennis og går i fitnesscentret flere gange om ugen.

Jeg tager næste aldrig arbejde med hjem, da hovedet skal have lov at holde fri.

Hvad giver det dig at afholde messerne?

Det at arrangere og planlægge en Sund Livsstil messe har vist sig at være min rette hylde. Jeg er grundig, systematisk og kan lide at have kontrol over opgaver og detaljer.

Jeg vil helst gøre alting på forkant, og gøre en før-tanke frem for en eftertanke, hvilket er meget fornuftigt ift. det at planlægge og afvikle en stor messe.

Jeg bliver glad, tilfreds og stolt, når en messe er under afvikling.

Idégrundlag

Formålet med Sund Livsstil messen er at etablere kontakt mellem forbrugerne og udbyderne af helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Desuden er formålet at bygge bro mellem det etablerede sundhedssystem og den seriøse alternative behandler verden, hvilket bl.a. opnås ved at invitere patientforeninger og behandlernes brancheorganisationer til at udstille på messen.

HISTORIEN

Mikkelsen & Myrtoft Messer ApS har mere end 30 års erfaring i at arrangere seriøse velvære- og sundhedsmesser i Danmark.

Vi er Danmarks ældste arrangør af alternative helsemesser. Myrtoft arrangerede Danmarks første sundhedsmesse i Fyns Forum i 1986. Sundhedsmessen i Forum København kom på programmet i oktober 1986.

De første 10 år var Myrtoft Messer et familieforetagende, som afholdt sundhedsmesser i Herning, Vejle, Odense, Åbenrå, Ålborg og Århus.

Mikkelsen & Myrtoft Messer ApS fik sit nuværende navn i oktober 1994, da Peter Mikkelsen købte halvdelen af firmaet efter et års ansættelse som salgs- og projektkoordinator.

Han tiltrådte som direktør for selskabet, og overtog den daglige ledelse og drift af virksomheden samt kontakten til de mange udstillere.

I januar 2016 overtog Peter Mikkelsen den resterende halvdel af firmaet.

Back To Top